“Vinogradari” u susjedskom derbiju do prve gostujuće pobjede!

0
1023

DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

DINAMO (TR) – VINOGRADAR 0:2 (0:1)

Trnava. Igralište: Trnava. Sudac: Marin Bibković (Đakovo). Pomoćnici: Hrvoje Pavličić (Đakovo) i Mirko Drenjančević (Semeljci). Strijelci: 0:1 Kerovec (7.), 0:2 Fehir (78.).

DINAMO: Kovačić, Kreković, Bartoš, Drmić, Mikić, Petrović (39. Ivaković), Svilanović, Vuković, Benić, Holbik, Stipić.

VINOGRADAR: Kovačević, Hamzić, Lucijak, Brajković, Pražak (88. Getoš), Kolarik, Kerovec, Bičanić, Šakota (58. Labak), Toman, Fehir.

Napokon su nogometaši Vinogradara skinuli još jednu neugodnu tradiciju sa svojih leđa, a ta je da još uvijek, nakon 25 odigranih kola nisu ostvarili gostujuću pobjedu. A to su učinili upravo u susjedskom derbiju koji je protekao u dosta rastrganoj igri kojoj je uvelike pomogao i jak vjetar. I naravno utakmica nije moga proći bez strijelaca Josipa Fehira.

Gosti su koncentrirao postavili svoju obranu kojom je dirigirao iskusni Antun Labak tako da su domaćini jako rijetko dolazili u prilike ugroziti golmana Kovačevića. Doduše, rani gostujući pogodak poremetio je domaću igru. U sedmoj minuti Antonio Kerovec iz slobodnoga je udarca zatresao Kovačićevu mrežu. Domaćini su protestirali kod suca Bibkovića jer su smatrali da je prekršaj bio za njih, međutim, glavni sudac ostao je dosljedan i priznao pogodak. Taj detalj unio ne nervozu u domaće redove koja se odrazila na njihovu igru u kojoj je bilo puno pogrješaka i netočnih dodavanja. A iskusni gosti su to dobrano iskoristili i na odmor otišli s minimalnim vodstvom.

U nastavku utakmice nervoze se prenijela i na ostale aktere, prema izvještaju delegata utakmice, na  obje klupe s rezervnim igračima. U takvoj igri „vinogradari“ su potvrdili svoju pobjedu u 78. minuti golom Josipa Fehira. Do kraja susreta rezultat se nije mijenjao tako da su Mandićevčani proslavili svoju prvu gostujuću pobjedu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here