Ratarovi golmani “lovci na penale”!

0
953

ZANIMLJIVOST – GOLMANI RATARA SPECIJALISTI ZA JEDANAESTERCE

Rijetko koja ekipa u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi, a vjerojatno i u višim rangovima, se može pohvaliti s dva odlična vratara. Upravo to može NK Ratar iz Piškorevaca.

Mladen Barić i Matija Galić su zadnje prepreke koje protivnički napadači moraju savladati. Iskusni Barić je u Rataru od proljeća 2018. godine, a prije toga ima upisane nastupe za NK Tomislav (DA), NK Mladost Čajkovci, NK Omladinac (ST), HNK Đakovo Croatia i godinu dana internacionalnog iskustva u njemačkim klubovima 1. FC Kaan-Marienborn 07 i TSV Weisstal.

Galić je dijete kluba, gdje je započeo svoje prve nogometne korake, proveo je dvije sezone u školi nogometa u HNK Đakovo Croatia te se 2015. godine vratio u svoj matični klub.

Nakon Barićeve teže ozljede i pauze od 19. kola, među vratnice je stao mladi Galić kojem iz kola u kolo raste forma i svojim obranama donosi momčadi sigurnost i bodove. Još jedan dokaz da se kvalitetan rad i treniranje uvijek nagrade i isplate.

Jedna “mala” zanimljivost, u tekućoj sezoni protiv NK Ratara dosuđeno je ukupno 7 kaznenih udaraca. Barić ima obranjena 4 od 5, a Galić 1 od 2. Ratar se ne mora bojati za svoje čuvare mreže.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here