Dvojac Tunuković-Abramović riješio mlade “akademičare”

0
760

PIŠKOREVČANI USPJEŠNI U OSIJEKU

AKADEMIJA KRPAN&BABIĆ (JUNORI) – RATAR 1:3 (0:3)

Nogometaši Ratara upisali su još jednu pobjedu. Protiv juniora Akademije Krpan&Babić već u prvom su poluvremenu vodili 3:0. Najzaslužniji za takav rezultat je Ratarov dvojac: Abramović – Tunuković, strijelci sva tri pogotka.

Piškorevčani su došli u vodstvo nakon izigrane akcije u kojoj je Tunuković probio desni bok, odigrao povratnu loptu do Floriana Abramovića koji s 12 metara topovskim udarcem pogađa osječku mrežu. Kod drugoga gola, Horvat je pobjegao svojim čuvarima kroz sredinu terena, dubinskom loptom pronašao Tunukovića koji preciznim lobom udarcem pogađa mrežu mladih Osječana Za 2:0. Kod  trećega pogotka Abramović je prošao po strani, odigrao loptu do Tunukovića koji preciznim udarcem pogađa mrežu.

 

U drugom poluvremenu, trener Mišić koji je odlučio biti samo na klupi, u igru je uveo golmana Galića umjesto Barića i Gabuda umjesto Kedačića. S obzirom da je osječki trener na raspolaganju imao veći broj igrača, u drugom poluvremenu domaćini su se oslobodili piškorevačkoga pritiska i u 65. minuti postigli su počasni pogodak za konačnih 1:3.

RATAR: Barić (Galić), Kedačić Gabud), Bošnjaković, Brzaj, Liščević, Križanović, Miševć, Bala, Abramović Horvat, Tunuković. Trener: Josip Mišić

Posljednju provjeru pred početak prvenstva Piškorevčani će imati sljedeću nedjelju kada na svom igralištu dočekuju Hajduk iz Širokoga Polja.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here