Đakovački juniori love vodeću CIbaliju!

0
1507

JUNIORI ĐAKOVO CROATIJE DOČEKUJU LIDERA

Da prvenstva u mlađim dobnim skupinama mogu biti zanimljiva potvrđuje i juniorsko prvenstvo Prve lige HNS-a Središte Osijek gdje se za prvo mjesto bore čak četiri momčadi (Cibalia, Đakovo Croatia, Osijek i Grafičar Vodovod).

U nedjelju, s početkom u 10:45 sati na Stadionu Đakovo sastaju se dvije prvoplasirane momčadi. Vodeća Cibalia dolazi na noge Đakovo Croatiji i bit će zasigurno odlična utakmica u kojoj i jedni i drugi imaju svoje adute.

Trenerski dvojac Tihomir Češnik – Filip Ivić vjeruje da njhovii momci mogu slaviti protiv Vinkovčana i tako zasjesti na vrh tablice. Prisjetimo se da su u jesenskom dijelu đakovački juniori nanijeli poraz Osječanima i time nagovijestili velike stvari. „Imamo talentiranu generaciju od kojih nekoliko igrača već uvelike participira i u seniorskom sastavu tako da imamo potrebno iskustvo za igranje ovakvih derbi utakmica. Ova generacija potvrda je dobroga rada naše škole nogometa, a na nama je u nedjelju da pokažemo koliko doista vrijedimo. A Cibalia je pravi protivnik za dokazivanje. Ako smo mogli pobijediti Osijek, uvjeren sam i u uspjeh protiv Vinkovčana, zaključio je đakovački trener.

Podsjetimo da je Cibalia prva s 28 bodova, Đakovo Croatia je druga s 23 (i utakmicom manje), Osijek je na trećem mjestu s 21 bodom ( i dvije utakmice), a Grafičar Vodovod ima također 21 bod.

Prije juniorske utakmice, u 9:45 sastaju se kadeti Đakovo Croatije i Cibalije.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here