Gašinčanima “mršavi” remi!

0
861

GAŠINČANI ODIGRALI TREĆU PRIPREMNU UTAKMICU

HOŠK – OMLADINAC (VUKOJEVCI) 1:1 (1:1)

Gašinci – Igralište Lipovice. Bez gledatelja. Strijelci: 1:0 Živković 26.), 1:1 Mitka (42.).

HOŠK: Grubešić, Kulić, Ilijov, Nerovčić, Franjić, Barišić, Hrgić, Zeko, Živković, Vomš, Šimundić. (U drugom poluvremenu još su igrali: Kust, Danijel Rac, Ivica Rac, Pero Rac, Jezidžić i Likić). Trener: Stjepan Milković.

OMLADINAC: Vidaković, Korov, Maljarić, Domagoj Kerovec, Milković, Vranić, Kračun, Horvat, Blažević, Mitka, Matej Kerovec. (Još su igrali: Stražanček, Kerovec, Šepčić, Jović, Tržić, Antolović, Burek, Kolauti.

Rijetko na prostorima Đakovštine viđamo momčadi iz Nogometnoga središta Našice tako da su nas gosti iz Vukojevaca pomalo iznenadila organiziranom igrom i neriješenim rezultatom kojega su ostvarili potpuno zasluženo.

                                                  NK HOŠK Gašinci

                                             NK Omadinac Vukojevci

Trener HOŠK-a Stjepan Milković momčadi iz Vukojevaca suprotstavio je kombinirani sastav koji nije napavio očekivanu rezultatsku prednost. U prvih 45 minuta uglavnom se igralo na sredini terena s tek nekoliko izglednih prilika za gol. Domaćini su u 26. minuti došli u vodstvo.

Solo akciju izveo je Živković koji je prošao nekoliko protivničkih igrača i s ruba kaznenoga prostora pogodio suprotni kut. Gosti su najbolju priliku imali u 30. minuti kada su u kontranapadu pogodili prečku. Nakon toga, gosti su se oslobodili domaćega pritiska, a u samoj završnici, točnije u 42. minuti, uspjeli su doći do izjednačenja. Akcija je krenula s lijeve strane, uslijedio je udarac na gol, golman Grubešić odbio je loptu, a na nju je natrčao Matko Mitka i proslijedio ju u mrežu.

U nastavku utakmice u momčad HOŠK-a ušli su nominalno igrači prvoga sastava, ali igra se nije bitnije promijenila. U 56. minuti Stipan Jezidžić imao je stopostotnu priliku, ali njegov udarac iskosa zaustavio je protivnički golman. Nakon toga, i dalje se igralo između dva kaznena prostora, bez posebnih prilika za gol.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here