Torpedo slavio u Sikirevcima!

0
641

KUŠEVČANI SLAVILI U SIKIREVCIMA

SIKIREVCI – TORPEDO 2:3 (1:1)

Drugu pripremnu utakmicu odigrali su Kuševčani i u Sikirevcima protiv istoimenog ligaša slavili s 3:2. Nakon početnoga ispitivanja u prvih dvadesetak minuta Sikirevčani su imali više od igre, ali se Torpedo ipak prvi radovao. U 24. minuti Branimir Ivanda izveo je slobodan udarac iskosa, a ubačenu loptu na petercu je dočekao Josip Čuić i glavom zatresao domaću mrežu. U završnici prvoga dijela domaćini su uspjeli izjednačiti na 1:1, a to je bio i rezultat prvoga poluvremena.

U nastavku utakmice, ponovo su domaćini preuzeli terensku inicijativu, ali obrana Torpeda bila je na mjestu. Nakon početne inicijative, Torpedo je uspostavio terensku ravnotežu te je u završnici opasno prijetio domaćem golmanu. Plod takve igre dva su postignuta gola koja su i odlučila pobjednika utakmice. U 77. minuti Kuševčani su ubacili loptu iz auta, na prvoj vratnici našao se Bračko koji glavom loptu prenosi do Stjepana Nikolića-Kovačića. Kuševački napadač ne propušta ovakve prilike i iz blizine ubacuje loptu u mrežu. Torpedo je pobjedu potvrdio u 85. minuti. S 25 metara snažno je šutirao Matko Fogadić, međutim, lopta je završila na prečki, a na odbijenu loptu natrčao je Nikola Andrić i pospremio ju za 3:1. U samoj završnici domaćini su smanjili rezultat na 2:3.

Foto: Ante Beljan

Torpedo je nastupio u sastavu: Vuksanović (46. Vinković), Beljan, Bošković (67. Carević), Delić (74. Fogadić), Josip Čuić, Radoš (60. Stjepan Kušević), Cicvarić (46. Andrić), Bračko, Nikolić-Kovačić, Ivanda, Antnac (55. Domagoj Kušević). Trener: Stjepan Jukić.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here