Radnik krenuo u dobrom raspoloženju!

0
514

ŽUPANIJSKI TREĆELIGAŠ IZ VRBICE KRENUO S PRIPREMAMA

Nedjelja 7. veljače bio je dan kada je uprava NK Radnik iz Vrbice odredio za prozivku i prvi trening. Na prvom okupljanju došlo je 16 igrača uz petoricu opravdano odsutnih. Prvom treningu odazvali su se: Matej Čajkušić, Dario Matijašić, Alen Vidrač, Stjepan Kichaz, Ivica Petrić, Marijan Marković, Mijo Džanija, Mateo Vranješević, Marko Kovačević, Boris Pačarić, Josip Petrić, Josip Bošnjaković, Matej Juroš, Adam Kovačević, Robert Dorić i Vedran Žilić. Petorica opravdano odsutnih su: Florijan Lipert, Matej Marković, Mario Šušak, Dejan Matijašić. U uvodnom dijelu sve igrače pozdravi je predsjednik kluba Tomislav Plazanić ističući zadovoljstvo dolaskom igrača, ali i najavom poboljšanja uvjeta za rad na igralištu (teren, svlačionice…).

U odnosu na jesenski dio prvenstva u kojemu su Vrbičani, nakon dvogodišnje stanke, osvojili deveto mjesto s devet bodova, klub su napustili: Matej Čapalija (Austrija), Krunoslav Galović i Filip Bošnjaković. Nova lica u vrbičkoj svlačionici su Adam Kovačević (Mursa Osijek), Robert Dorić (NK Vučevci) i Mario Šušak (Hajduk Široko Polje).

Prvi trening završio je međusobnim susretom dvaju momčadi.

Nakon nedjeljne prozivke, nogometaši Radnika trenirat će utorkom i četvrtom, a nakon toga očekuju se i prve pripremne utakmice.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here