Piškorevčani na Abramovićev pogon do pobjede!

0
782

PIŠKOREVČANI USPJEŠNO OTVORILI SEZONU NA KOZINOM TRGU

RATAR – SLOGA (JARUGE) 4:1 (3:0)

Nogometaši Ratara uspješno su otvorili novu godinu na svome igralištu Kozin trg. Protiv Jaružana slavili su s visokih 4:1 i time nagovijestili dobar posao kojega odrađuju u pripremnom periodu.

Piškorevčani su poveli iz kaznenoga udarca kojega je u 20. minuti Florian Abramović pretvorio u vodstvo 1:0. Tunuković je pobjegao gostujućoj obrani, a Sloginom braniču nije preostalo ništa drugo nego uklizati i tako spriječiti piškorevačkoga napadača da postigne pogodak. Sudac susreta opravdano je pokazao na bijelu točku. Samo pet minuta kasnije bolju igru domaćini su potvrdili drugim pogotkom. Loptu je iz kornera ubacio Florian Abramović, na pravom se mjestu našao Tomislav Brzaj koji glavom pogađa protivničku mrežu. Do kraja prvoga poluvremena u listu strijelaca upisao se i Ivica Horvat. Akciju je po boku pokrenuo Abramović koji na drugoj vratnici pronalazi Tunukovića. Piškorevački napadač glavom vraća loptu u peterac gdje se na pravom mjestu našao Ivica Horvat kojemu nije bilo teško zatresti mrežu.

U nastavku susreta treneri su napravili nekoliko izmjena tako da su i gosti došli do daha. Josip Džambo iz kaznenoga je udarca postigao pogodak za smanjenje rezultata na 3:1. U 80. minuti utakmicu je prekrasnim golom iz slobodnoga udarca zaključio Florian Abramović i tako potvrdio da će i ovoga proljeća biti glavna udarna piškorevačka snaga.

Ratar je nastupio u sljedećem sastavu: Galić, Liščević, Brzaj, Kedačić, Bala, Batinić, Mišić, Križanović Abramović, Horvat, Tunuković. (Još su igrali: Sivč, Bošnjaković, Gabud, Šekerija). Trener: Josip Mišić.

Sljedeću provjeru Piškorevčani će imati u srijedu, 13. veljače kada će gostovati u Županji protiv međužupanijskoga ligaša Graničara. Utakmica se igra u 18:00 sati.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here