Samo kuglači Fortune nastavljaju natjecanje, zatvaranje amaterskoga sporta!

0
219

NOVE MJERE VLADE I NACIONALNOGA STOŽERA „ZAMRZNULE“ AMATERSKI SPORT

Kao što se i očekivalo, odlukom Vlade Republike Hrvatske i nacionalnoga Stožera Civilne zaštite od sutra se prekidaju sva natjecanja amaterskih liga, a svi vjeruju da će to biti tek privremena mjera do 21. prosinca do kada vrijedi ova odluka. Dakle, sva natjecanja drugih i nižih liga privremeno su stavljena u mirovanje dok će natjecanje nastaviti samo klubovi prvih nacionalnih liga. Što će to značiti za đakovačke klubove?

Prema naputcima granskih sportskih saveza samo bi kuglači Fortuna u subotu u 14:00 sati trebali odigrati utakmicu 10. kola protiv osječke Pivovare-Zrinski.

Nogometaši Đakovo Croatije trebali su u subotu odigrati odgođenu utakmicu 16. kola protiv NAŠK-a u Našicama.

Košarkaši Đakova, nakon pet sigurnih pobjeda i vodećaga mjesta na tablici, trebali su u nedjelju gostovati u Vukovaru protiv Borova.

Rukometaši Đakova, nakon problema s korona virusom i odgođenoga derbija protiv Slatine u gostima, neće niti ove subote na parket. U Đakovu su trebali gostovati Brođani, ali ova će utakmica čekati neka bolja vremena.

Odgođena su i odbojkaška natjecanja. Doduše, đakovačke su odbojkašice ovo sedmo kolo trebale biti slobodne, ali i natjecanja u Prvoj B ligi također će pričekati bolja vremena.

I opet sportski radnici šalju mnoštvo upita prema donositeljima ove odluke vjerujući da mladima treba omogućiti treninge. No, što je tu je! Do 21. prosinca prekidaju se sve aktivnosti amaterskih sportskih klubova.

No, vjerujemo da će i za sportaše doći bolja vremena i da će se što prije vratiti svakodnevnim aktivnostima.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here